کیک زنجبیلی یک نوع کیک ادویه‌ای خوش طعم و لذیذ است که برای صبحانه یا میان وعده انتخابی خوب و منحصر به فرد محسوب می‌شود.

مواد لازم

آرد 2/5 پیمانه

شکر 1/2 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

کره 1/2 پیمانه

شیره خرما 1 پیمانه

آب داغ 1 پیمانه

بیکینگ پودر 1/5 قاشق چای‌خوری

دارچین 1 قاشق چای‌خوری

زنجبیل 1 قاشق چای‌خوری

هل 1/2 قاشق چای‌خوری

نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی گراد تنطیم کنید.

2- شکر و کره را با همزن بزنید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با همزن هم بزنید. شیره انگور را اضافه و خوب مخلوط کنید.  

3- دارچین، هل، آرد، بیکینگ پودر، نمک و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.

4- مواد خشک و تر را با هم ترکیب کنید و  آب داغ را بریزید و کمی هم بزنید.

5- یک قالب کیک مستطیلی را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید و برای 1 ساعت در فر قرار دهید. 

6- کیک آماده شده را پس از این که خنک شد از قالب در بیاورید و روی آن را با کمی پودر قند تزئین و سرو کنید.

نوش جان!