شناسه : ۶۸۱۲۴۸ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۴۲
کیک زنجبیلی
کیک زنجبیلی یک نوع کیک ادویهای خوش طعم و لذیذ است که برای صبحانه یا میان وعده انتخابی خوب و منحصر به فرد محسوب میشود.
کیک زنجبیلی یک نوع کیک ادویهای خوش طعم و لذیذ است که برای صبحانه یا میان وعده انتخابی خوب و منحصر به فرد محسوب میشود.
مواد لازم
آرد 2/5 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
کره 1/2 پیمانه
شیره خرما 1 پیمانه
آب داغ 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1/5 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
زنجبیل 1 قاشق چایخوری
هل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی گراد تنطیم کنید.
2- شکر و کره را با همزن بزنید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با همزن هم بزنید. شیره انگور را اضافه و خوب مخلوط کنید.
3- دارچین، هل، آرد، بیکینگ پودر، نمک و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.
4- مواد خشک و تر را با هم ترکیب کنید و آب داغ را بریزید و کمی هم بزنید.
5- یک قالب کیک مستطیلی را چرب کنید و مایه کیک را درون آن بریزید و برای 1 ساعت در فر قرار دهید.
6- کیک آماده شده را پس از این که خنک شد از قالب در بیاورید و روی آن را با کمی پودر قند تزئین و سرو کنید.
نوش جان!