کیک موکا یک مدل کیک خامهای و خوشمزه است که برای یک روز دل انگیز یا دورهمی دوستانه همراه با چای، دسری منحصر به فرد و لذیذ محسوب میشود.
مواد لازم
آرد 2 پیمانه
شکر 1 و 1/3 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
کره 200 گرم
شیر 1 پیمانه
پودر نسکافه 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه کرم موکا
کره 220 گرم
آرد 5 قاشق غذاخوری
خامه 1 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
پودر قند 1/5 پیمانه
پودر نسکافه 4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنطیم کنید تا گرم شود؛ کرهای که در دمای اتاق نرم شده را به همراه شکر داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید تا کرم مانند شود. سپس تخم مرغها را یک به یک اضافه و هر کدام را پس از اضافه کردن به مدت 1 دقیقه بزنید.
2- آرد، بیکینگ پودر، نمک، پودر کاکائو، پودر نسکافه را مخلوط کنید و روی مایه کیک الک کنید؛ سپس شیر را اضافه کنید و ترکیب کنید. مایه کیک را داخل قالبی که ته آن کاغذ روغنی قرار دادهاید بریزید و به مدت 50 تا 60 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
طرز تهیه کرم موکا
1- آرد را با شیر مخلوط کنید؛ پودر کاکائو را اضافه کنید و مواد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
2- کره نرم شده را 3 دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس پودر قند و پودر نسکافه را اضافه کنید و مجدد بزنید تا کرمی شود. مخلوط کره را در یخچال قرار دهید و پس از این که خنک شد با خامه و کرم آردی ترکیب کنید و با همزن بزنید تا سفت و یک دست شوند.
3- کیک را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و کرم موکا را با لیسک روی سطح کیک پخش کنید. سپس قسمت دوم را روی آن بگذارید و با خامه یا باقیمانده کرم تزئین کنید.
4- کیک آماده شده را 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود. سپس برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان!