گراتن اسفناج، یک خوراک لذیذ و خوشمزه است که برای نیمه دوم سال انتخابی سالم و منحصر به فرد محسوب می‌شود.

مواد لازم

سیب زمینی 4 عدد

اسفناج پخته 2 پیمانه

آرد 4 قاشق غذاخوری

شیر 2 لیوان

کره 50 گرم

پیاز 1 عدد

پنیر پارمزان رنده شده 1/2 پیمانه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه  

1- فر را روشن و در دمای 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- پیاز رنده شده و کره را داخل یک ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس شیر و آرد را مخلوط کنید و به پیاز اضافه کنید و با حرارت متوسط هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود.

3- سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و به صورت حلقه حلقه برش بزنید. کف یک ظرف پیرکس را چرب کنید و یک ردیف سیب زمینی حلقه شده داخل ظرف بچینید و مقداری از سس سفید و اسفناج را روی آن بریزید.

4- لایه بعدی را سیب زمینی حلقه شده، سس سفید، اسفناج و پنیر پارمسان بریزید. در نهایت لایه آخر سیب زمینی حلقه شده بچینید و روی آن پنیر پارمسان بریزید و به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید.

پس از این که گراتن پخت، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود؛ سپس برش بزنید و سرو کنید.

نوش جان!