خورشت کاری با گوشت قرمز و ادویه‌های خوش عطر بسیار لذیذ است و طعم و مزه‌ای متفاوت و تند و تیز دارد. روش تهیه این خورشت را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

گوشت خورشتی 400 گرم

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط خرد شده 1 عدد

سیر رنده شده 6 حبه

زنجبیل 1/2 قاشق چای‌خوری

هل 3 عدد

چوب دارچین 1 عدد

زیره 1 قاشق چای‌خوری

پودر گشنیز 1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز تند 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- روغن زیتون را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید. پیازها را داخل آن بریزید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

2- سیر، زنجبیل، هل و چوب دارچین را به پیاز اضافه و مواد را با هم خوب مخلوط کنید و تفت دهید.

3- زیره، گشنیز، زردچوبه، فلفل قرمز تند را در کمی آب بریزید و چنگال مخلوط و به پیاز اضافه کنید. 

4- سپس تکه‌های گوشت را داخل قابلمه بریزید و با مخلوط پیاز و ادویه ترکیب کنید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد و خورشت جا بیفتد.

این خورشت خوش عطر و طعم را همراه با برنج سرو و نوش جان کنید.

,