ماهان شبکه ایرانیان

مافین استروزل یک عصرانه فوق العاده

در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم بزنید، شیر و روغن کانولا را اضافه کنید. مخلوط تخم‌مرغ را به طور یکجا به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر، سیب رنده شده را اضافه کنید.

سرویس سبک زندگی فردا:  به نقل از فوت و فن استروزل نوعی شیرینی است که با کره، خرده‌های نان و شکر تهیه می‌شود و اصولا برای روی مافین یا نان استفاده می‌شود.

 

مافین استروزل یک عصرانه فوق العاده

 

تعداد: 12 عدد
زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه


مواد لازم


روغن
یک پیمانه آرد کامل
یک پیمانه آرد گندم
1/3 پیمانه شکر قهوه‌ای
2 ٫ 5 قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
یک قاشق چایخوری ادویه پای سیب
¼ قاشق چایخوری نمک
دو عدد تخم‌مرغ درشت
یک پیمانه شیر
دو قاشق غذاخوری روغن کانولا
¾ پیمانه سیب رنده شده
دو قاشق غذاخوری گردوی خرد شده
یک قاشق غذاخوری تخم کتان خوراکی
یک قاشق غذاخوری کره


طرز تهیه


1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، آرد کامل، آرد گندم، 1/3 پیمانه شکر قهوه‌ای، بیکینگ‌پودر، ادویه پای سیب و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در میان آن‌ها یک گودال ایجاد کنید و کنار بگذارید.

2- در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم بزنید، شیر و روغن کانولا را اضافه کنید. مخلوط تخم‌مرغ را به طور یکجا به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر، سیب رنده شده را اضافه کنید. با قاشق مایه آماده شده را درون قالب‌های مافین بریزید و دوسوم آن‌ها را پر کنید.

3- در یک کاسه کوچک، گردو، تخم کتان و یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای را با هم مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و با هم‌زن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس آن‌ها را روی مواد داخل قالب‌های مافین بریزید.

4- آن‌ها را به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این دسر را باید گرم سرو کنید.

ارزش غذایی


کالری: 163
چربی: 6 گرم
کلسترول: 39 میلی‌گرم
کربوهیدرات: 25 گرم
فیبر: 2 گرم
پروتئین: 4 گرم
سدیم: 167 میلی‌گرم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان