شناسه : ۶۸۱۹۶۶ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۱۱
خورشت ماست اصفهان
خورشت ماست یکی از دسرهای سنتی اصفهان است. با این که خورشت نام دارد، اما به عنوان دسر یا پیش غذا سرو میشود. خورشت ماست طعمی شیرین دارد و بسیار خوشمزه و البته مقوی است.
خورشت ماست یکی از دسرهای سنتی اصفهان است. با این که خورشت نام دارد، اما به عنوان دسر یا پیش غذا سرو میشود. خورشت ماست طعمی شیرین دارد و بسیار خوشمزه و البته مقوی است.
مواد لازم
گوشت گردن 200 گرم
شکر 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
ماست پر چرب و چکیده 1 کیلو
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
زرشک، مغز پسته و بادام و گردو به میزان دلخواه برای تزئین
طرز تهیه
1- پیاز را با گوشت، کمی نمک و زردچوبه در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد. وقتی گوشت کاملا پخته و نرم شد، آن را از استخوان جدا کنید و آنقدر بکوبید تا کش بیاید و ریش ریش شود.
2- گوشت، شکر و ماست مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تاشکر در گوشت حل شود و خورشت کش بیاید.
4- در نهایت زعفران و گلاب را نیز اضافه کنید و مجددا هم بزنید، سپس در ظرف دلخواه بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود.
5- روی خورشت ماست را با زرشک، مغز پسته و بادام و گردو تزئین و سرو کنید.
نوش جان!