خورشت ماست یکی از دسرهای سنتی اصفهان است. با این که خورشت نام دارد، اما به عنوان دسر یا پیش غذا سرو می‌شود. خورشت ماست طعمی شیرین دارد و بسیار خوشمزه و البته مقوی است.

مواد لازم

گوشت گردن 200 گرم

شکر 1 پیمانه

پیاز 1 عدد

ماست پر چرب و چکیده 1 کیلو

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

گلاب 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

زرشک، مغز پسته و بادام و گردو به میزان دلخواه برای تزئین

طرز تهیه

1- پیاز را  با گوشت، کمی نمک و زردچوبه در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد. وقتی گوشت کاملا پخته و نرم شد، آن را از استخوان جدا کنید و آنقدر بکوبید تا کش بیاید و ریش ریش شود.

2- گوشت، شکر و ماست مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تاشکر در گوشت حل شود و خورشت کش بیاید.

4- در نهایت زعفران و گلاب را نیز اضافه کنید و مجددا هم بزنید، سپس در ظرف دلخواه بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود.

5- روی خورشت ماست را با زرشک، مغز پسته و بادام و گردو تزئین و سرو کنید.

نوش جان!