دسر هویج دسری شیرین و گرم است که به سادگی و با کم‌ترین مواد اولیه تهیه می‌شود که همراه با چای، بستنی یا به عنوان مربا سرو می‌شود. روش تهیه این دسر لذیذ را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

هویج رنده شده 3 پیمانه

زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

کره 100 گرم

شکر 1 پیمانه

هل 4 عدد

عرق بهار نارنج 1/2 پیمانه

پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری

بادام و پسته به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- هویج‌ها را بشویید و پوست بکنید سپس هویج‌های پوست کنده را با رنده درشت رنده کنید.

2- داخل ماهیتابه نصف کره (50 گرم) بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هویج‌های رنده شده را داخل ماهیتابه بریزید و 20 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید و شکر و زعفران را به هویج اضافه نمایید؛ سپس حرارت را کم کنید و هویج‌ها را 10 دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا ته نگیرند.

3- پودر هل، دارچین و عرق بهار نارنج را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید. سپس این دسر خوشمزه را در ظرف دلخواه بریزید؛ روی آن را با پسته، بادام و ... تزئین و سرو کنید.

نوش جان!

,