ماهان شبکه ایرانیان

فوکاسیا لیموترش یک پیتزای مدرن برای شام

هنگامی که خمیر دوبرابر شد، فر را با دمای ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سپس لیمو‌ها را حلقه‌ای کنید و با رزماری روی خمیر بگذارید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک را روی خمیر بریزید. سینی‌ها را حدود ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر‌ها طلایی و برشته شوند.

سرویس سبک زندگی فردا:  اکنون فصل لیموترش است و به نقل از فوت و فن با این میوه خوش‌طعم و دوست‌داشتنی می‌توانید پیتزا نیز تهیه کنید. فوکاسیا نام نوعی نان ایتالیایی است که با روغن زیتون و سبزیجات تهیه می‌شود.

 

فوکاسیا لیموترش یک پیتزای مدرن برای شام

 

تعداد: 2 عدد فوکاسیا
زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان استراحت خمیر: 30 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه


طرز تهیه


یک پیمانه آب
یک قاشق چایخوری خمیرمایه
یک قاشق غذاخوری نمک
3 قاشق غذاخوری شکر
¼ پیمانه روغن زیتون
2، ¼ پیمانه آرد
یک عدد لیموترش بزرگ
دو قاشق چایخوری رزماری تازه


طرز تهیه


1- آب و خمیرمایه را در کاسه‌ای بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید و بگذارید چند دقیقه بماند تا خمیر پف کند. یک قاشق غذاخوری شکر، دو قاشق غذاخوری روغن و آرد را به آن اضافه کنید. آن‌ها را خوب هم بزنید و پلاستیک روی آن را بپوشانید و 5 دقیقه کنار بگذارید تا خیس بکشند. کاسه دیگری را با روغن چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید. روی آن را بپوشانید و 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید.

2- پس از ور آمدن خمیر، با دست خیس یا چرب، خمیر را نصف کنید و 10 دقیقه دیگر کنار بگذارید تا پف کنند. این کار را سه بار دیگر تکرار کنید. سپس روی خمیر را بپوشانید و یک شب تا صبح آن را در یخچال قرار دهید.

3- حدود دو ساعت پیش از پخت فوکاسیا، آن را از یخچال خارج کنید و در دمای اتاق قرار دهید. دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر کدام رادر یک سینی باز کنید. 10 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر استراحت کند.

4- هنگامی که خمیر دوبرابر شد، فر را با دمای 500 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس لیمو‌ها را حلقه‌ای کنید و با رزماری روی خمیر بگذارید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک را روی خمیر بریزید. سینی‌ها را حدود 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر‌ها طلایی و برشته شوند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان