شناسه : ۶۸۳۱۱۴ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۰۱
قطاب
قطاب از شیرینیهای محبوب و اصیل یزدی است که در تمام نقاط ایران، بسیار پرطرفدار و شناخته شدهاست. با این دستور میتوانید این شیرینی معطر و لذیذ را در منزل تهیه کنید.

قطاب از شیرینیهای محبوب و اصیل یزدی است که در تمام نقاط ایران، بسیار پرطرفدار و شناخته شدهاست. با این دستور میتوانید این شیرینی معطر و لذیذ را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم
آرد 3 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
کره 100 گرم
شکر 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
پودر پسته و پودر قند به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- کره نرم شده و نصف شکر را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود؛ سپس ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.
2- آرد الک شده و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس خمیر را در ظرفی بگذارید و روی آن را با کیسه پلاستیک ببندید و برای 1 ساعت استراحت دهید.
3- نصف لیوان شکر، گردو خرد شده، دارچین و هل را با هم مخلوط کنید.
4- پس از 1-2 ساعت خمیر را با وردنه در یک سطح آردپاشی شده پهن کنید و به شکل گرد قالب بزنید. روی هر خمیر حدود 1 قاشق مرباخوری از مخلوط بریزید ، لبههای خمیر را روی هم بگذارید و با چنگال به هم بچسبانید، سپس از یک سمت لبههای خمیر را پیچ دهید.
5- درون قابلمه کوچک روغن فراوان بریزید سپس قطابها را یکی یکی در روغن سرخ کنید. پس از سرخ شدن قطابها را درون صافی بریزید تا روغن اضافیاش گرفته شود، سپس داخل پودر قند بزنید و با پودر پسته تزیین کنید.
نوش جان!