شیرینی کشمشی، یکی از محبوب‌ترین و لذیذترین شیرینی‌های ایرانی است که می‌توانید با استفاده از دستورپخت زیر در منزل درست کنید.

مواد لازم

آرد 2 پیمانه

پودر قند 1/5 پیمانه

کره 150 گرم

تخم مرغ 2 عدد

کشمش پلویی 1/2 پیمانه

اسانس وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 160 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- کره‌ای را که به دمای محیط رسیده است را داخل یک کاسه بریزید و با پودر قند و وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کرمی و یک‌دست شود؛ سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.

3- کشمش‌ها را به مایه شیرینی اضافه کنید و در آخر آرد را روی مواد الک کنید و با لیسک هم بزنید.

4- داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله در سینی فر بریزید.

5- سینی را داخل فری که از قبل گرم شده‌است، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید؛ (هنگامی که لبه شیرینی طلایی شد یعنی آماده است) ؛ شیرینی را از فر دربیاورید و هنگامی که کاملا خنک شد، در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

نوش جان!