شیرینی نخودچی یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که برای پذیرایی از مهمان‌ها در عید نوروز بسیار رایج است. شما می‌توانید با استفاده از دستورپخت زیر این شیرینی لذیذ را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

آرد نخودچی 450 گرم

آرد سفید 50 گرم

شکر 250 گرم

روغن جامد 200 گرم

هل آسیاب شده 1 قاشق چای‌خوری

خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه

1- آرد نخودچی را دوبار الک کنید تا زبری آن گرفته شود، سپس آرد گندم را روی آن الک کنید و همراه با شکر به وسیله همزن برقی بزنید.

2- روغن و هل را به ترتیب اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا مواد کاملا یک‌دست و خمیری شود.

3- خمیر آماده شده را در یک کیسه فریزر قرار دهید و 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر استراحت کند.

4- پس از 24 ساعت خمیر را از فر خارج کنید و خوب ورز بدهید و با وردنه باز کنید و قالب بزنید، روی آن را با پسته تزئین کنید.

5- فر را روشن کنید و در دمای 160 درجه تنظیم کنید تا گرم شود.

6- شیرینی‌ها را در سینی فری که کف آن کاغذ روغنی پهن کرده‌اید بچینید و در به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر بپزید.

شیرینی آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود، سپس در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

نوش جان!

شیرینی نخودچی