شناسه : ۶۸۳۱۴۰ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۰۷
شیرینی عسل و دارچین
این شیرینی با طعم و مزهای منحصر به فرد، زینتبخش میز پذیرایی شما است و برای عید نوروز انتخابی مناسب محسوب میشود.
این شیرینی با طعم و مزهای منحصر به فرد، زینتبخش میز پذیرایی شما است و برای عید نوروز انتخابی مناسب محسوب میشود.
مواد لازم
آرد 2 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
کره 250 گرم
عسل 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1/2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- مواد خشک (آرد، پودر قند و دارچین) را با هم خوب مخلوط کنید، سپس با کره سرد خوب ترکیب کنید و ورز دهید تا خمیری یک دست شود، در نهایت عسل را اضافه کنید و مجددا خمیر را ورز بدهید تا کاملا یکنواخت شود.
2- خمیر را گرد کنید و در یک کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
3- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
4- خمیرها را در یک سطح آردپاشی با وردنه باز کنید و با قالب دلخواه طرح بزنید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردهاید بچینید.
5- شیرینیها را به مدت 10 دقیقه در فر بپزید تا خوب بپزند. سپس اجازه دهید خنک شوند؛ در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.
نوش جان!