شیرینی پسته‌ای بسیار خوشمزه و خوش‌رنگ است و موجب رنگین شدن میز پذیرایی شما در ایام نوروز می‌شود، روش تهیه این شیرینی لذیذ را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

کره 100 گرم  

آرد 1 پیمانه

پسته 100 گرم  

تخم مرغ 1 عدد

شکر 1/2 پیمانه

وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری

شکلات تخته‌ای به میزان دلخواه

طرز تهیه

1-  پسته‌ها را کمی بکوبید تا خرد شود. کره نرم شده و تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با همزن بزنید تا کرمی شود.

2- - شکر، پسته خرد شده، آرد، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید. خمیر را در یک کیسه پلاستیکی به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شود.

3- فر را روشن و در دمای 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

4- روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید، گلوله‌هایی کوچک از خمیر بردارید و داخل سینی فر بچینید و سطح آن‌ها را با دست فشار دهید تا صاف شوند، سپس به مدت 20-25 دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا شیرینی‌ها پخته شوند،

5-پس از پخته شدن شیرینی، سینی را از فر در بیاورید تا شیرینی‌ها خنک شوند، سپس شیرینی‌ها را با شکلات آب شده و پسته تزیین کنید و در ظرف دلخواه بچینید.

نوش جان!