شناسه : ۶۸۳۱۴۸ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۰۹
شیرینی پستهای
شیرینی پستهای بسیار خوشمزه و خوشرنگ است و موجب رنگین شدن میز پذیرایی شما در ایام نوروز میشود، روش تهیه این شیرینی لذیذ را در مطلب زیر بخوانید.

شیرینی پستهای بسیار خوشمزه و خوشرنگ است و موجب رنگین شدن میز پذیرایی شما در ایام نوروز میشود، روش تهیه این شیرینی لذیذ را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
کره 100 گرم
آرد 1 پیمانه
پسته 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1/2 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
شکلات تختهای به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- پستهها را کمی بکوبید تا خرد شود. کره نرم شده و تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با همزن بزنید تا کرمی شود.
2- - شکر، پسته خرد شده، آرد، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید. خمیر را در یک کیسه پلاستیکی به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شود.
3- فر را روشن و در دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
4- روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید، گلولههایی کوچک از خمیر بردارید و داخل سینی فر بچینید و سطح آنها را با دست فشار دهید تا صاف شوند، سپس به مدت 20-25 دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا شیرینیها پخته شوند،
5-پس از پخته شدن شیرینی، سینی را از فر در بیاورید تا شیرینیها خنک شوند، سپس شیرینیها را با شکلات آب شده و پسته تزیین کنید و در ظرف دلخواه بچینید.
نوش جان!