سوهان عسلی یکی از شیرینی‌های اصیل و پرطرفدار ایرانی است که برای پذیرایی از مهمان‌ها در عید نوروز انتخابی عالی محسوب می‌شود. شما می‌توانید روش تهیه سوهان عسلی را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

عسل 1/5 پیمانه

کره 100 گرم  

شکر 1/2 پیمانه

خلال بادام 1 پیمانه

آب ولرم  1/2 پیمانه  

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

پودر  پسته برای تزیین

طرز تهیه  

1- عسل، شکر و آب را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد یک‌دست و طلایی شوند؛ سپس کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ شوند.

2- هنگامی که مایه غلیظ شد خلال بادام و زعفران دم کرده را اضافه و آرام آرام مخلوط کنید؛ تا بادام‌ها در همه سطح مواد پراکنده شوند.

3- هنگامی که بادام‌ها قهوه‌ای شدند به سرعت با یک قاشق چای‌خوری از مواد بردارید و روی یک سینی که از قبل کاغذ روغنی در آن انداخته‌اید بریزید و روی آن پودر پسته بپاشید. (اگر به سرعت انجام ندهید؛ مایه سوهان عسلی سفت می‌شود.) اگر دوست داری اندازه سوهان‌ها بزرگ‌تر باشد می‌توانید از قاشق غذاخوری استفاده نمایید.

4- سینی را به مدت 4-5 ساعت کنار بگذارید تا سوهان‌ها آماده شوند، سپس در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید. فراموش نکنید روی ظرف سوهان باید با سلفون پوشیده شود تا کیفیت آن تغییر نکند.

نوش جان!