شناسه : ۶۸۳۱۷۶ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۱۸
شیرینی پوست پرتقال
شیرینی پوست پرتقال، نوعی شیرینی خانگی لذیذ و خوشمزه است که برای عید نوروز بسیار مناسب است. روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.
شیرینی پوست پرتقال، نوعی شیرینی خانگی لذیذ و خوشمزه است که برای عید نوروز بسیار مناسب است. روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
آرد 200 گرم
شکر قهوهای 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
کره آب شده 125 گرم
پودر قند 100 گرم
رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک کمی 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- کره آب شده و شکر را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرمی شود.
2- تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پف کند. آرد، رنده پوست پرتقال رنده شده، بیکینگ پودر و نمک را اضافه و ترکیب کنید تا خمیر یکدست حاصل شود.
3- روی خمیر را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
4- فر را روشن کنید و در درجه 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
5- روی یک سطح آردپاشی شده خمیر را با وردنه باز کنید. سینی فر را کمی چرب کنید. سپس خمیر را به صورت دلخواه ببرید و داخل سینی فر بچینید.
5- شکر قهوهای را روی شیرینی بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. هنگامی که شیرینی آماده شد از فر در بیاورید و روی توری بچینید تا خنک شود. سپس در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.
نوش جان!