شیرینی پوست پرتقال، نوعی شیرینی خانگی لذیذ و خوشمزه است که برای عید نوروز بسیار مناسب است. روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

آرد 200 گرم

شکر قهوه‌ای 1/2 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

کره آب شده 125 گرم

پودر قند 100 گرم

رنده‌ پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری

نمک کمی 1/4 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- کره آب شده و شکر را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرمی شود.

2- تخم مرغ را به آن اضافه کنید و  هم بزنید تا پف کند. آرد، رنده پوست پرتقال رنده شده، بیکینگ پودر و نمک را اضافه و ترکیب کنید تا خمیر یک‌دست حاصل شود.

3- روی خمیر را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

4- فر را روشن کنید و در درجه 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

5- روی یک سطح آردپاشی شده خمیر را با وردنه باز کنید. سینی فر را کمی چرب کنید. سپس خمیر را به صورت دلخواه ببرید و داخل سینی فر بچینید.

5- شکر قهوه‌ای را روی شیرینی بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. هنگامی که شیرینی آماده شد از فر در بیاورید و روی توری بچینید تا خنک شود. سپس در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

نوش جان!