شیرینی شکری، شیرینی ساده و سبکی است که برای پذیرایی از مهمان‌ها در عید نوروز انتخابی عالی محسوب می‌شود. 

مواد لازم

آرد 3 پیمانه

شکر 1 و 1/2 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد  

کره 200 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه

1- فر را تا دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2- آرد و بیکینگ پودر را در یک ظرف مخلوط کنید و در ظرف دیگری شکر و کره را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید تا کاملا کرمی و یک‌دست شود. تخم مرغ را هم بزنید تا کف کند؛ سپس به مخلوط کره اضافه کنید.

3- وانیل و آرد را با هم مخلوط و الک کنید؛ و قاشق قاشق به مایه اضافه کنید و هم بزنید و با دست گلوله‌های یک دست درست کنید و کف یک سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده‌اید قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا پهن شوند.

4- شیرینی‌ها را 15 دقیقه در فر بگذارید، هنگامی که پخته شد از فر در بیاورید و روی آن شکر بپاشید و اجازه دهید خنک شود؛ سپس در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!