شناسه : ۶۸۳۳۸۶ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۴۱
آش دوغ
آش دوغ یکی از آشهای اصیل ایرانی است که دستورپختهای متفواتی دارد. در این دستور روش تهیه آش دوغ اردبیلی را به شما آموزش میدهیم.
آش دوغ یکی از آشهای اصیل ایرانی است که دستورپختهای متفواتی دارد. در این دستور روش تهیه آش دوغ اردبیلی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
نخود 250 گرم
تره، گشنیز، سیر تازه 700 گرم
برنج نیمدانه 1 پیمانه
دوغ گازدار 2 لیتر
نمک ، فلفل به میزان دلخواه
پیاز داغ نگینی 1 پیمانه
سیر داغ به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- ابتدا نخود را که از شب قبل خیس کردهاید در یک قابلمه بریزید و با کمی آب روی شعله ملایم قرار دهید تا بپزد.
2- هنگامی که نخودها نیمپز شدند، برنج را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا بپزد.
3- سبزی آش را که شسته و خرد شدهاست همراه با پیاز داغ نگینی به آش اضافه کنید و هم بزنید.
4- هنگامی که سبزی پخته شد و آب مواد کشیده شد، شعله را کم کنید؛ سپس دوغ را اضافه کنید و به مدت 25-30 دقیقه آش را با یک قاشق چوبی هم بزنید، سپس در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با نعنا، سیر داغ و پیاز داغ و... تزئین و سرو کنید.
نوش جان!