شناسه : ۶۸۳۴۳۱ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۵۸
سوهان کنجدی
سوهان کنجدی یکی از محبوبترین شیرینیهای اصیل ایرانی است که در عید نوروز بسیار کاربرد است. روش تهیه این سوهان خوشمزه را در مطلب زیر بخوانید.
سوهان کنجدی یکی از محبوبترین شیرینیهای اصیل ایرانی است که در عید نوروز بسیار کاربرد است. روش تهیه این سوهان خوشمزه را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
شکر 3/4 پیمانه
عسل 1/4 پیمانه
کنجد 1 پیمانه
کره 1قاشق غذاخوری
آب 1/2 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- شکر و آب را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
2- کمی بعد از این که به جوش آمد آبلیمو، عسل و کره را اضافه، حرارت را کم و مواد را مخلوط کنید و با حرارت ملایم هم بزنید تا کاراملی شود.
3- شعله را خاموش کنید، کنجد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
4-کف سینی را چرب کنید و سوهان را داخل سینی بریزید و با استفاده از یک قاشق چرب روی آن بکشید تا کاملا یکدست پخش شود، سپس بلافاصله سوهان را برش بزنید و صبر کنید سفت شود؛ سپس در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.
نوش جان!
,