سوهان کنجدی یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های اصیل ایرانی است که در عید نوروز بسیار کاربرد است. روش تهیه این سوهان خوشمزه را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

شکر 3/4 پیمانه

عسل 1/4 پیمانه

کنجد 1 پیمانه

کره 1قاشق غذاخوری

آب 1/2 پیمانه

آبلیمو 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- شکر و آب را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.

2- کمی بعد از این که به جوش آمد آبلیمو، عسل و کره را اضافه، حرارت را کم و مواد را مخلوط کنید و با حرارت ملایم هم بزنید تا کاراملی شود.

3- شعله را خاموش کنید، کنجد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

4-کف سینی را چرب کنید و سوهان را داخل سینی بریزید و با استفاده از یک قاشق چرب روی آن بکشید تا کاملا یک‌دست پخش شود، سپس بلافاصله سوهان را برش بزنید و صبر کنید سفت شود؛ سپس در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

نوش جان!

,