ترافل نارگیلی نوعی شکلات خوشمزه و لذیذی است که به سادگی تهیه می‌شود و برای پذیرایی از مهمان‌ها انتخابی متفاوت و منحصر به فرد محسوب می‌شود.

مواد لازم

پودر نارگیل 1 و 1/2 پیمانه

شکلات سفید تخته‌ای 50 گرم

پنیر خامه‌ای 200 گرم

خامه قنادی 2 پیمانه

خاک قند 1/2 پیمانه

طرز تهیه

1- در یک کاسه 1 پیمانه نارگیل رنده شده، پنیر خامه‌ای و خاک قند را با هم مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند. خمیر را به اندازه‌ گردو در بیاورید و گرد کنید و با دست به حالت توپی دربیاورید و به مدت 20 دقیقه در فریزیر قرار دهید.

2- شکلات سفید را به روش بن ماری (بخار کتری) آب کنید و خامه قنادی را در شکلات بریزید. ترافل‌ها را به کمک خلال دندان در شکلات بزنید و روی آن پودر نارگیل بپاشید و به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید.

این شکلات‌های لذیذ را از یخچال در بیاورید و در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

نوش جان!