شناسه : ۶۸۳۶۲۷ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۳۲
سالاد چند لایه
با این روش ابتکاری میتوانید سالاد فصل، سالاد ماکارونی، سالاد اسفناج و... تهیه و میز غذای خود را متفاوت و منحصر به فرد بسازید.
با این روش ابتکاری میتوانید سالاد فصل، سالاد ماکارونی، سالاد اسفناج و... تهیه و میز غذای خود را متفاوت و منحصر به فرد بسازید.
مواد لازم
پاستا 3 پیمانه
نخود فرنگی 1 پیمانه
کالباس 200 گرم
فلفل دلمهای رنگی 1 عدد
سس مایونز 1/2 پیمانه
فلفل پاپریکا خشک شده 1/3 پیمانه
گوجه فرنگی گیلاسی 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- سبزیجات را بشویید و داخل یک آبکش بریزید و کنار بگذارید تا آب آن کاملا کشیده شود.
2- پاستا را طبق دستور روی بستهبندی بپزید و آبکشی کنید.
3- یک پیرکس گرد را حاضر کنید. پاستا، پیاز حلقه شده، نخود فرنگی پخته شده، کالباس خرد شده، فلفل دلمهای رنگی، سس مایونز، پنیر چدار رنده شده، پاپریکا و گوجه گیلاسی که از وسط نصف شده را به ترتیب در ظرف بریزید.
4- سالاد را به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد، سپس سرو و نوش جان کنید.
نکته:
میتوانید به جای مواد ذکر شده از سبزیجات دیگری استفاده کنید.