با این روش ابتکاری می‌توانید سالاد فصل، سالاد ماکارونی، سالاد اسفناج و... تهیه و میز غذای خود را متفاوت و منحصر به فرد بسازید.

مواد لازم

پاستا 3 پیمانه

نخود فرنگی 1 پیمانه

کالباس 200 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی 1 عدد

سس مایونز 1/2 پیمانه

فلفل پاپریکا خشک شده 1/3 پیمانه

گوجه فرنگی گیلاسی 1 پیمانه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- سبزیجات را بشویید و داخل یک آبکش بریزید و کنار بگذارید تا آب آن کاملا کشیده شود.

2- پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید و آبکشی کنید.

3- یک پیرکس گرد را حاضر کنید. پاستا، پیاز حلقه شده، نخود فرنگی پخته شده، کالباس خرد شده، فلفل دلمه‌ای رنگی، سس مایونز، پنیر چدار رنده شده، پاپریکا و گوجه گیلاسی که از وسط نصف شده را به ترتیب در ظرف بریزید.

4- سالاد را به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد، سپس سرو و نوش جان کنید.

نکته:
می‌توانید به جای مواد ذکر شده از سبزیجات دیگری استفاده کنید.

سالاد لایه لایه

سالاد لایه لایه

سالاد لایه لایه