شناسه : ۶۸۳۶۵۴ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۴۶
املت ماسالا
املت ماسالا نوعی صبحانه هندی و سرشار از ادویههای خوش طعم و عطر است؛ که برای شروع یک روز هیجانانگیز انتخابی عالی محسوب میشود.
املت ماسالا نوعی صبحانه هندی و سرشار از ادویههای خوش طعم و عطر است؛ که برای شروع یک روز هیجانانگیز انتخابی عالی محسوب میشود.
مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
پیاز 1عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
گشنیز تازه 100 گرم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا 1/2 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
فلفل چیلی 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان دلخواه
کره 100 گرم
طرز تهیه
1- پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با کره در یک ماهیتابه نچسب تفت دهید تا طلایی شود، سپس گوجهفرنگی پوست گرفته و خرد شده را اضافه کنید و مجددا تقت دهید تا بپزد.
2- تخممرغها را در یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید. نمک و فلفل چیلی، گشنیز خرد شده، زردچوبه، گرامماسالا و زیره را اضافه و خوب مخلوط کنید.
3- مایه تخم مرغ را به گوجه و پیاز سرخ شده اضافه کنید و فقط یک دور هم بزنید، سپس شعله را کم کنید. هنگامی که روی املت حباب ایجاد شد، برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود، سپس در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.
نوش جان!