املت ماسالا نوعی صبحانه هندی و سرشار از ادویه‌های خوش طعم و عطر است؛ که برای شروع یک روز هیجان‌انگیز انتخابی عالی محسوب می‌شود.

مواد لازم

تخم مرغ 4 عدد

پیاز 1عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

گشنیز تازه 100 گرم

زردچوبه 1/2 قاشق چای‌خوری

ادویه گرام‌ ماسالا 1/2 قاشق چای‌خوری

پودر زیره سبز 1/2 قاشق چای‌خوری

فلفل چیلی 1 قاشق چای‌خوری

نمک به میزان دلخواه

کره 100 گرم

طرز تهیه

1- پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با کره در یک ماهیتابه نچسب تفت دهید تا طلایی شود، سپس گوجه‌فرنگی پوست گرفته و خرد شده را اضافه کنید و مجددا تقت دهید تا بپزد.

2- تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید. نمک و فلفل چیلی، گشنیز خرد شده، زردچوبه، گرام‌ماسالا و زیره را اضافه و خوب مخلوط کنید.

3- مایه تخم مرغ را به گوجه و پیاز سرخ شده اضافه کنید و فقط یک دور هم بزنید، سپس شعله را کم کنید. هنگامی که روی املت حباب ایجاد شد، برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود، سپس در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

نوش جان!