اوایل بهار، فرصت مناسبی برای تهیه خورشت چغاله بادام است که می‌توانید با استفاده از دستورپخت زیر تهیه کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.

مواد لازم

چغاله بادام 500 گرم

گوشت خورشتی 500 گرم

نعناع تازه 150 گرم

جعفری تازه 350 گرم

پیاز بزرگ 1 عدد

زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

آبغوره 1/2 پیمانه

روغن، نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1-در یک قابلمه، پیاز خرد شده را همراه با کمی روغن سرخ کنید. هنگامی که پیاز طلایی شد، زردچوبه و گوشت را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. در آخر چغاله‌ تمیز و پاک شده را گوشت اضافه کنید و تفت دهید، سپس شعله را خاموش کنید.

2- نعنا و جعفری را با هم ترکیب کنید و در روغن تفت دهید تا کاملا سرخ و رنگ آن تیره شود.

3- نعنا-جعفری را به گوشت اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا خوب با هم ترکیب شود، سپس 4 لیوان آب جوش در قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا جوش بیاید؛ نمک و فلفل را به میزان دلخواه به خورشت اضافه کنید و هنگامی که خورشت به جوش آمد؛ حرارت گاز را کم کنید تا خورشت آرام آرام بپزد.

4- نیم ساعت قبل از سرو، آبغوره را اضافه کنید و هنگامی که خورشت جا افتاد، همراه با برنج سرو کنید.

نوش جان!