کیک انبه، کیکی لذیذ و خوشمزه‌ است که برای طرفداران این میوه شیرین و سالم عصرانه‌ای فوق‌العاده محسوب می‌شود. شما می‌توانید این کیک را در منزل تهیه و همراه قهوه یا چای سرو و نوش جان کنید.

مواد لازم

آرد 1 و 1/2 پیمانه

پودر قند 1 و 1/2 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

انبه  4 عدد

شیر 1/2 پیمانه

روغن 1/3 پیمانه

نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. داخل یک قالب کمربندی را با کمی کره چرب کنید.

2- آرد، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف دوبار الک کنید.

3- تخم مرغ را 5 دقیقه با همزن برقی بزنید، سپس پودر قند را اضافه کنید و 2-3 دقیقه دیگر هم بزنید. شیر و روغن را اضافه کنید و با یک لیسک دورانی هم بزنید تا مایه کیک حاضر شود. 

4- آرد را کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید (در حدی که مواد خشک با مایه کیک مخلوط و یک‌دست شوند.)

5- مایه کیک را داخل قالب بریزید و انبه‌های خرد شده را روی آن بچینید و آن را داخل فری که از قبل گرم شده به مدت 35-40 دقیقه قرار دهید.

6- هنگامی که کیک پخت، قالب را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شود. سپس به آرامی کمربند قالب را باز کنید و کیک را در بیاورید و روی آن کمی پودر قند بپاشید و سرو کنید.

نوش جان!