شناسه : ۶۸۴۲۰۰ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۴:۱۰
کیک انبه
کیک انبه، کیکی لذیذ و خوشمزه است که برای طرفداران این میوه شیرین و سالم عصرانهای فوقالعاده محسوب میشود. شما میتوانید این کیک را در منزل تهیه و همراه قهوه یا چای سرو و نوش جان کنید.

کیک انبه، کیکی لذیذ و خوشمزه است که برای طرفداران این میوه شیرین و سالم عصرانهای فوقالعاده محسوب میشود. شما میتوانید این کیک را در منزل تهیه و همراه قهوه یا چای سرو و نوش جان کنید.
مواد لازم
آرد 1 و 1/2 پیمانه
پودر قند 1 و 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
انبه 4 عدد
شیر 1/2 پیمانه
روغن 1/3 پیمانه
نمک 1/2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. داخل یک قالب کمربندی را با کمی کره چرب کنید.
2- آرد، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف دوبار الک کنید.
3- تخم مرغ را 5 دقیقه با همزن برقی بزنید، سپس پودر قند را اضافه کنید و 2-3 دقیقه دیگر هم بزنید. شیر و روغن را اضافه کنید و با یک لیسک دورانی هم بزنید تا مایه کیک حاضر شود.
4- آرد را کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید (در حدی که مواد خشک با مایه کیک مخلوط و یکدست شوند.)
5- مایه کیک را داخل قالب بریزید و انبههای خرد شده را روی آن بچینید و آن را داخل فری که از قبل گرم شده به مدت 35-40 دقیقه قرار دهید.
6- هنگامی که کیک پخت، قالب را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شود. سپس به آرامی کمربند قالب را باز کنید و کیک را در بیاورید و روی آن کمی پودر قند بپاشید و سرو کنید.
نوش جان!