طرز تهیه چیپس ترتیلا

چیپس ترتیلا از محبوب ترین چیپس هاست که با سس های مختلفی میتونه به عنوان پیش غذا یا فینگر فود سرو بشه.

مجله سرآشپز: چیپس ترتیلا از محبوب ترین چیپس هاست که با سس های مختلفی میتونه به عنوان پیش غذا یا فینگر فود سرو بشه.

مواد مورد نیاز:
 
  • آرد گندم (الک شده): 400 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • روغن جامد: 50 گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک: یک هشتم ق چ
 
 چیپس ترتیلا
 
روش پخت:
 
1. آرد گندم و نمک را داخل کاسه ای الک کرده.
 
2. سپس روغن جامد را به آن افزوده و با نوک انگشتان دست مخلوط کنید تا آرد و روغن با هم مخلوط شده و آرد پوک شود.
 
3. تخم مرغ را به مواد افزوده.
 
4. سپس به تدریج آب را به آن اضافه کنید و به وسیله دست ورز دهید تا خمیری سفت حاصل شود.
 
5. بعد حدود 5 دقیقه داخل ظرفی قرار دهید، روی آن را با حوله ای بپوشانید و در دمای محیط بگذارید تا استراحت کند.
 
6. با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صافی به صورت نازک پهن کنید تا نازک نازک شود.
 
7. بعد با کاتر به شکل دایره از آن برش بزنید و هر دایره را به چهار قسمت تقسیم کنید.
 
8. مقداری روغن مایع درون تابه ای بریزید و خمیر را درون آن سرخ کنید.
 
9. در صورت تمایل چیپس را همراه با مخلوط پیاز (نگینی خردشده)، گوجه فرنگی (نگینی خردشده)، فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خردشده)، برگ های جعفری، سیر (خردشده) و مقداری روغن زیتون سرخ کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان