پودینگ زعفران و انبه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که به سادگی تهیه می‌شود. شما می‌توانید روش درست کردن این دسر را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

شکر 1/2 پیمانه

شیر 2 و 1/2 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

آرد 3 قاشق غذاخوری

زعفران دم شده 3 قاشق غذاخوری

کره 2 قاشق غذاخوری

انبه 1 عدد

طرز تهیه

1- نشاسته، آرد و نصف شکر را داخل قابلمه بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید، تا یکدست شود.

2- سفیده تخم مرغ را حدود 5-6 دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید تا کف کند و فرم بگیرد.

3- در یک ظرف دیگر زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود، نصف باقی‌مانده شکر را روی تخم‌مرغ بریزید و هم بزنید؛ سپس با سفیده ترکیب کنید.

4- ترکیب شیر، نشاسته و آرد را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

5- زعفران دم شده، مخلوط شیر و نشاسته را به تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید. سپس آن را در شیر جوش بریزید و چند دقیقه روی حرارت خیلی کم مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و در انتها کره را اضافه کنید و برای 5-6 دقیقه هم بزنید؛ هنگامی که مایه غلیظ شد از روی حرارت بردارید.

پودینگ را در ظرف دلخواه بریزید و برای 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس روی آن را با انبه تزئین و سرو کنید.

نوش جان!