شناسه : ۶۸۵۵۰۰ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۳۲
آش گوجه سبز
فصل بهار بهترین زمان برای درست کردن آش گوجه سبز است. شما میتوانید با درست کردن این آش، پیش غذا یا افطاری لذیذ و خوشمزهای در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.
فصل بهار بهترین زمان برای درست کردن آش گوجه سبز است. شما میتوانید با درست کردن این آش، پیش غذا یا افطاری لذیذ و خوشمزهای در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.
مواد لازم
سبزی آش ( تره، جعفری، گشنیز، نعنا) 1 کیلو
برنج 1 پیمانه
عدس 1/2 پیمانه
گوجه سبز 700 گرم
پیاز داغ 1/2 پیمانه
سیرداغ 1 قاشق غذاخوری
پیاز خام 4 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
روغن 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل و نعنا خشک به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- 2 عدد پیاز خام را سرخ کنید و هنگامی که نرم شد، زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.
2- عدس را همراه 5 لیوان آب و کمی نمک و فلفل بپزید.
3- برنج شسته شده را به عدس اضافه کنید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد.
4- گوشت چرخ کرده را همراه با 2 پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط و به صورت کوفته ریزه درست کنید؛ کوفتهها را در روغن سرخ کنید.
5- سبزی شسته و خرد شده را به عدس و برنج اضافه کنید و اجازه دهید آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد.
6- گوجه سبز شسته شده را به همراه گوشتهای سرخ شده به آش اضافه کنید و شعله را کم کنید تا آش جا بیفتد.
7- برای سرو کردن، آش را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را با گوجه سبز، سیر داغ، پیاز داغ و نعنا داغ و... تزیین کنید.
نوش جان!