فصل بهار بهترین زمان برای درست کردن آش گوجه سبز است. شما می‌توانید با درست کردن این آش، پیش غذا یا افطاری لذیذ و خوشمزه‌ای در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.

مواد لازم

سبزی آش ( تره، جعفری، گشنیز، نعنا) 1 کیلو

برنج 1 پیمانه

عدس 1/2 پیمانه

گوجه سبز 700 گرم

پیاز داغ 1/2 پیمانه

سیرداغ 1 قاشق غذاخوری

پیاز خام 4 عدد

گوشت چرخ کرده 500 گرم

روغن 3 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل و نعنا خشک به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- 2 عدد پیاز خام را سرخ کنید و هنگامی که نرم شد، زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

2- عدس را همراه 5 لیوان آب و کمی نمک و فلفل بپزید.

3- برنج شسته شده را به عدس اضافه کنید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد.

4- گوشت چرخ کرده را همراه با 2 پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط و به صورت کوفته ریزه درست کنید؛ کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید.

5- سبزی شسته و خرد شده را به عدس و برنج اضافه کنید و اجازه دهید آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد.

6- گوجه سبز شسته شده را به همراه گوشت‌های سرخ شده به آش اضافه کنید و شعله را کم کنید تا آش جا بیفتد.

7- برای سرو کردن، آش را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را با گوجه سبز، سیر داغ، پیاز داغ و نعنا داغ و... تزیین کنید.

نوش جان!