شناسه : ۶۸۵۵۰۰ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۳۲
آش گوجه سبز
فصل بهار بهترین زمان برای درست کردن آش گوجه سبز است. شما میتوانید با درست کردن این آش، پیش غذا یا افطاری لذیذ و خوشمزهای در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.
![آش گوجه سبز](/Upload/Public/Content/Images/1396/11/09/1108110838.jpeg)
فصل بهار بهترین زمان برای درست کردن آش گوجه سبز است. شما میتوانید با درست کردن این آش، پیش غذا یا افطاری لذیذ و خوشمزهای در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.
مواد لازم
سبزی آش ( تره، جعفری، گشنیز، نعنا) 1 کیلو
برنج 1 پیمانه
عدس 1/2 پیمانه
گوجه سبز 700 گرم
پیاز داغ 1/2 پیمانه
سیرداغ 1 قاشق غذاخوری
پیاز خام 4 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
روغن 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل و نعنا خشک به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- 2 عدد پیاز خام را سرخ کنید و هنگامی که نرم شد، زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.
2- عدس را همراه 5 لیوان آب و کمی نمک و فلفل بپزید.
3- برنج شسته شده را به عدس اضافه کنید و اجازه دهید برنج کاملا بپزد.
4- گوشت چرخ کرده را همراه با 2 پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط و به صورت کوفته ریزه درست کنید؛ کوفتهها را در روغن سرخ کنید.
5- سبزی شسته و خرد شده را به عدس و برنج اضافه کنید و اجازه دهید آهسته بجوشد تا آش جا بیفتد.
6- گوجه سبز شسته شده را به همراه گوشتهای سرخ شده به آش اضافه کنید و شعله را کم کنید تا آش جا بیفتد.
7- برای سرو کردن، آش را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را با گوجه سبز، سیر داغ، پیاز داغ و نعنا داغ و... تزیین کنید.
نوش جان!