شناسه : ۶۸۵۵۵۴ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۵۲
پودینگ موز
در این مطلب روش تهیه یک دسر لذیذ و متفاوت را به شما آموزش میدهیم که علاوه بر طعم و مزه منحصر به فرد، به سادگی تهیه میشود.
در این مطلب روش تهیه یک دسر لذیذ و متفاوت را به شما آموزش میدهیم که علاوه بر طعم و مزه منحصر به فرد، به سادگی تهیه میشود.
مواد لازم
شکر 1 پیمانه
آرد ذرت 1/4 پیمانه
موز 4 عدد
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 2 قاشق چایخوری
شیر 2/5 لیوان
بیسکوییت ساده 1 بسته
طرز تهیه
1- تخم مرغ را با چنگال خوب هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.
2- یک قابلمه کوچک یا شیرجوش را روی شعله ملایم قرار دهید. تخم مرغ، شیر، آرد ذرت و شکر را با هم مخلوط کنید و روی شعله ملایم هم بزنید تا مایه پودینگ سفت شود.
3- هنگامی که مایه پودینگ سفت شد شعله را خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا وانیل در تمام پودینگ حل شود.
4- ظرف دلخواه را حاضر کنید و در آن یک لایه بیسکوییت، یک لایه پودینگ و یک لایه موز بچینید و به همین ترتیب ظرف را پر کنید.
5- پودینگ را به مدت 5-6 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
نوش جان!