در این مطلب روش تهیه یک دسر لذیذ و متفاوت را به شما آموزش می‌دهیم که علاوه بر طعم و مزه منحصر به فرد، به سادگی تهیه می‌شود.

مواد لازم

شکر 1 پیمانه

آرد ذرت 1/4 پیمانه

موز 4 عدد

تخم مرغ 1 عدد

وانیل 2 قاشق چای‌خوری

شیر 2/5 لیوان

بیسکوییت ساده 1 بسته

طرز تهیه

1- تخم مرغ را با چنگال خوب هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.

2- یک قابلمه کوچک یا شیرجوش را روی شعله ملایم قرار دهید. تخم مرغ، شیر، آرد ذرت و شکر را با هم مخلوط کنید و روی شعله ملایم هم بزنید تا مایه پودینگ سفت شود.

3- هنگامی که مایه پودینگ سفت شد شعله را خاموش کنید و وانیل را اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا وانیل در تمام پودینگ حل شود.

4- ظرف دلخواه را حاضر کنید و در آن یک لایه بیسکوییت، یک لایه پودینگ و یک لایه موز بچینید و به همین ترتیب ظرف را پر کنید.

5- پودینگ را به مدت 5-6 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

نوش جان!