خورشت هویج بسیار خوشمزه، لذیذ و متفاوت است که برای طرفداران خوراک‌های جدید و خاص، انتخابی خوب محسوب می‌شود.

مواد لازم 

پیاز 1 عدد

گوشت خورشتی 500 گرم

آلو خورشتی 250 گرم

هویج 1 کیلوگرم

زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

زعفران ساییده 1/5 قاشق غذاخوری

روغن، نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس زردچوبه و گوشت را اضافه کنید.

2- هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد دو تا سه لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد.

3- هویج‌ها را بشویید و پوست بگیرید، سپس رنده و در روغن کنید. بعد از سرخ شدن هویج‌ها همراه با آلو به گوشت اضافه کنید.

4- زعفران را در آب جوش حل کنید، نمک و فلفل را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید خورشت جا بیفتد.

خورشت آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و همراه با برنج سرو کنید.

نوش جان!

نکته: اگر می‌خواهید خورشت شیرین شود 1 قاشق غذاخوری شکر و اگر دوست دارید خورشت ترش شود 1 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید.