فریتاتا یک غذای ایتالیایی است که با تخم‌مرغ تهیه می‌شود و شباهت‌های زیادی به املت دارد و با موادی مثل گوشت، پنیر، سبزیجات و پاستا تهیه می‌شود. این غذا هم برای صبحانه و هم برای شام سبک و متفاوت انتخابی خوب محسوب می‌شود.

مواد لازم

فلفل دلمه‌ای1 عدد

تخم مرغ 4 عدد

پاستا 150 گرم

شیر 1/2 فنجان

پنیر پارمزان 1 فنجان

ریحان چند برگ

قارچ چند عدد

روغن، نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و به همراه شیر،  با چنگال یا همزن دستی کاملاً هم بزنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

2- در یک قابلمه آب بریزید و هنگامی که جوش آمد، پاستا‌ها را درون آن بریزید تا نرم شوند و سپس داخل آبکش بریزید تا آب آن گرفته شده و کمی خنک شوند.

3- تابه‌ای نچسب را برداشته و در آن روغن بریزید و روی شعله ملایم بگذارید.

3- فلفل دلمه‌ای و قارچ را ریز خرد کنید و در تابه تفت دهید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و بگذارید تا خودش را بگیرد وقتی تخم مرغ‌ها کمی خودش را گرفت پاستا را روی آن بریزید و ریحان ریز خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده را روی آن پخش کنید.

4- تابه را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید و گریل کنید تا روی غذا طلایی شود. 

نوش جان!