شناسه : ۶۸۵۹۱۹ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۳۸
فریتاتا قارچ و پنیر
فریتاتا یک غذای ایتالیایی است که با تخممرغ تهیه میشود و شباهتهای زیادی به املت دارد و با موادی مثل گوشت، پنیر، سبزیجات و پاستا تهیه میشود. این غذا هم برای صبحانه و هم برای شام سبک و متفاوت انتخابی خوب محسوب میشود.
فریتاتا یک غذای ایتالیایی است که با تخممرغ تهیه میشود و شباهتهای زیادی به املت دارد و با موادی مثل گوشت، پنیر، سبزیجات و پاستا تهیه میشود. این غذا هم برای صبحانه و هم برای شام سبک و متفاوت انتخابی خوب محسوب میشود.
مواد لازم
فلفل دلمهای1 عدد
تخم مرغ 4 عدد
پاستا 150 گرم
شیر 1/2 فنجان
پنیر پارمزان 1 فنجان
ریحان چند برگ
قارچ چند عدد
روغن، نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- تخم مرغها را در یک ظرف بشکنید و به همراه شیر، با چنگال یا همزن دستی کاملاً هم بزنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
2- در یک قابلمه آب بریزید و هنگامی که جوش آمد، پاستاها را درون آن بریزید تا نرم شوند و سپس داخل آبکش بریزید تا آب آن گرفته شده و کمی خنک شوند.
3- تابهای نچسب را برداشته و در آن روغن بریزید و روی شعله ملایم بگذارید.
3- فلفل دلمهای و قارچ را ریز خرد کنید و در تابه تفت دهید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و بگذارید تا خودش را بگیرد وقتی تخم مرغها کمی خودش را گرفت پاستا را روی آن بریزید و ریحان ریز خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده را روی آن پخش کنید.
4- تابه را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید و گریل کنید تا روی غذا طلایی شود.
نوش جان!