شناسه : ۶۸۵۹۳۶ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۴۳
پودینگ شکلاتی
پودینگ شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بدون نیاز به فر و به سادگی تهیه میشود و انتخاب خوبی برای پذیرایی از مهمان است.
پودینگ شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بدون نیاز به فر و به سادگی تهیه میشود و انتخاب خوبی برای پذیرایی از مهمان است.
مواد لازم
شکر 1/2 پیمانه
شیر 2 و 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 1/2 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- نشاسته، پودر کاکائو، آرد و نصف شکر را داخل قابلمه بریزید و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید، تا یکدست شود.
2- سفیده تخم مرغ را حدود 5-6 دقیقه با دور تند همزن برقی بزنید تا کف کند و فرم بگیرد.
3- در یک ظرف دیگر، زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود، نصف باقیمانده شکر را روی تخممرغ بریزید و هم بزنید؛ سپس با سفیده ترکیب کنید.
4- ترکیب شیر، نشاسته و آرد را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
5- مخلوط شیر و نشاسته را به تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید. سپس آن را در شیر جوش بریزید و چند دقیقه روی حرارت خیلی کم مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و در انتها کره را اضافه کنید و برای 5-6 دقیقه هم بزنید؛ هنگامی که مایه غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
پودینگ را در ظرف دلخواه بریزید و برای 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید.
نوش جان!