کباب لقمه یکی از مدلهای سرو و تهیه کباب است که بدون نیاز به کبابپز یا حرارت مستقیم تهیه، و همراه با نان لواش و پباز و جعفری سرو می‌شود.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده 500 گرم

پیاز بزرگ 1 عدد

تخم مرغ 1 عدد

پودر سوخاری 2 قاشق سوپخوری

زردچوبه، نمک، فلفل سیاه به میزان دلخواه

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه

1- پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.

2- گوشت چرخ کرده، زردچوبه، نمک، فلفل، پیاز، تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد کاملا یک دست شوند و حالت چسبندگی پیدا کند.

3- مایه کباب را به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب جا بیفتد و کمی سفت شود.

4- کباب را با دست به شکل لولههای کوچک فرم دهید و در روغن سرخ کنید.

بهتر است کباب لقمه را با پیاز جعفری سرو و نوش جان کنید.

 

,