شناسه : ۶۸۵۹۴۴ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۴۶
کباب لقمه
کباب لقمه یکی از مدلهای سرو و تهیه کباب است که بدون نیاز به کبابپز یا حرارت مستقیم تهیه، و همراه با نان لواش و پباز و جعفری سرو میشود.
کباب لقمه یکی از مدلهای سرو و تهیه کباب است که بدون نیاز به کبابپز یا حرارت مستقیم تهیه، و همراه با نان لواش و پباز و جعفری سرو میشود.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
پودر سوخاری 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه به میزان دلخواه
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه
1- پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.
2- گوشت چرخ کرده، زردچوبه، نمک، فلفل، پیاز، تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد کاملا یک دست شوند و حالت چسبندگی پیدا کند.
3- مایه کباب را به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب جا بیفتد و کمی سفت شود.
4- کباب را با دست به شکل لولههای کوچک فرم دهید و در روغن سرخ کنید.
بهتر است کباب لقمه را با پیاز جعفری سرو و نوش جان کنید.
,