کیک اسفنجی با ترکیب وانیل و بادام، طعم و مزهای بینظیر دارد و همراه با چای و قهوه عصرانهای دلچسب و لذیذ محسوب میشود.
مواد لازم
آرد 3 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه
کره 250 گرم
تخم مرغ 4 عدد
پرک بادام 1 لیوان
وانیل 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 4 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
پودر قند به میزان دلخواه (برای تزئین)
طرز تهیه
1- فر را روشن؛ و روی درجه 180 تنظیم کنید تا گرم شود.
2- در یک کاسه آرد، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را به هم مخلوط و 2 بار الک کنید.
3- در یک کاسه دیگر، کره و شکر را با هم ترکیب کنید و برای 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا رنگ مایه کرم شود و کش بیاید.
4- تخم مرغها را یکی یکی به مایه کیک اضافه کنید؛ و 5 تا 10 دقیقه با (دور تند) همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند.
5- کمی آرد و کمی شیر (به همین صورت تمام مواد) را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید؛ و مخلوط را به آرامی و در یک جهت هم بزنید و در نهایت پرک بادام را اضافه کنید.
6- قالب کیک را خوب چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید؛ مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح کیک را با قاشق صاف کنید و داخل فری که از قبل گرم شدهاست به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید.
نکته: کیک را پس از 15 دقیقه هر از گاهی چک کنید تا ته نگیرد و نسوزد.
7- کیک آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود. سپس پرک بادام و خاک قند تزئین و سرو کنید.
نوش جان!