شناسه : ۶۸۵۹۵۹ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۵۴
خورشت خلال
خورشت خلال یکی از خورشتهای خوشمزه و اصیل کرمانشاهی است که عطر و طعم بینظیر دارد و بسیار خوشمزه است. شما میتوانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.
خورشت خلال یکی از خورشتهای خوشمزه و اصیل کرمانشاهی است که عطر و طعم بینظیر دارد و بسیار خوشمزه است. شما میتوانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
گوشت خورشتی 350 گرم
خلال بادام 300 گرم
زرشک 1 لیوان
گلاب 5 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
لیمو عمانی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1 لیوان
کره 1 قاشق غذاخوری
چوب دارچین 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- پیاز را خرد کنید و همراه با کمی زردچوبه در روغن تفت دهید تا نرم شود. گوشت خورشتی را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.
2- هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد، رب گوجه فرنگی، لیمو و چوب دارچین را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس 3 لیوان آب جوش بریزید و در قابلمه را ببندید تا گوشت بپزد.
3- خلال بادام را حدود 15 دقیقه در آب گرم خیس کنید تا نرم شود.
4- هنگامی که آب خورشت کم شد خلال بادام، زعفران آب شده و چوب دارچین را اضافه و حرارت را کم کنید.
5- پس از 30 دقیقه زرشک، گلاب، نمک، فلفل و کره را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت با حرارت کم بپزد و جا بیفتد؛ سپس چوب دارچین را خارج و خورشت را با برنج سرو کنید.
نوش جان!