خورشت خلال یکی از خورشت‌های خوشمزه و اصیل کرمانشاهی است که عطر و طعم بی‌نظیر دارد و بسیار خوشمزه است. شما می‌توانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

گوشت خورشتی 350 گرم

خلال بادام  300 گرم

زرشک 1 لیوان

گلاب 5 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

لیمو عمانی 2 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده 1 لیوان

کره 1 قاشق غذاخوری

چوب دارچین 1 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- پیاز را خرد کنید و همراه با کمی زردچوبه در روغن تفت دهید تا نرم شود. گوشت خورشتی را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. 

2- هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد، رب گوجه فرنگی، لیمو و چوب دارچین را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس 3 لیوان آب جوش بریزید و در قابلمه را ببندید تا گوشت بپزد.

3- خلال بادام را حدود 15 دقیقه در آب گرم خیس کنید تا نرم شود.

4- هنگامی که آب خورشت کم شد خلال بادام، زعفران آب شده و چوب دارچین را اضافه و حرارت را کم کنید.

5- پس از 30 دقیقه زرشک، گلاب، نمک، فلفل و کره را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت با حرارت کم بپزد و جا بیفتد؛ سپس چوب دارچین را خارج و خورشت را با برنج سرو کنید.

نوش جان!