چیز کیک آلبالو در این روزهای گرم تابستان، انتخابی خوشمزه و دلچسب است؛ به خصوص اگر خودتان در منزل تهیه کرده باشید. شما می‌توانید روش تهیه این چیز کیک خوشمزه و لطیف را در مطلب زیر بخوانید و در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.

مواد لازم

بیسکوییت ساقه طلایی 2 بسته

پنیر ماسکارپونه 200 گرم

خامه 150 گرم

کره 50 گرم

تخم مرغ 2 عدد

شکر 1 پیمانه

رنده پوست لیمو 1/2 قاشق چای‌خوری

وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری

دارچین 1/2 قاشق چای‌خوری

مربا آلبالو به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- بیسکوییت‌ها را با میکسر یا گوشتکوب برقی خرد کنید تا پودر شوند؛ سپس با کره نرم شده و کمی دارچین مخلوط کنید.

2- کف قالب کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید و بیسکوییت را داخل آن بریزید و پخش کنید و با قاشق فشار دهید تا پرس شود و به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.

3- پنیر خامه‌ای، خامه و شکر را با همزن برقی بزنید. سپس تخم مرغ‌ها، رنده پوست لیمو و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا یک‌دست شوند؛ مایه چیز کیک را به آرامی داخل قالب بریزید و قالب را در یک پیرکس آب جوش قرار دهید. سپس چیز کیک را به مدت 30-40 دقیقه داخل فری که از قبل با 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده، بپزید.

4- هنگامی که چیز کیک آماده شد از فر در بیاورید و 2 ساعت در دمای محیط قرار دهید؛ سپس 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

5- روی چیز کیک را با مربای آلبالو بپوشانید و مجدد به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از قالب در بیاورید و برش بزنید.

نوش جان!

,