شناسه : ۶۸۶۳۵۷ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۰۲
چیز کیک آلبالو
چیز کیک آلبالو در این روزهای گرم تابستان، انتخابی خوشمزه و دلچسب است؛ به خصوص اگر خودتان در منزل تهیه کرده باشید. شما میتوانید روش تهیه این چیز کیک خوشمزه و لطیف را در مطلب زیر بخوانید و در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.
چیز کیک آلبالو در این روزهای گرم تابستان، انتخابی خوشمزه و دلچسب است؛ به خصوص اگر خودتان در منزل تهیه کرده باشید. شما میتوانید روش تهیه این چیز کیک خوشمزه و لطیف را در مطلب زیر بخوانید و در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.
مواد لازم
بیسکوییت ساقه طلایی 2 بسته
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه 150 گرم
کره 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 پیمانه
رنده پوست لیمو 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
مربا آلبالو به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- بیسکوییتها را با میکسر یا گوشتکوب برقی خرد کنید تا پودر شوند؛ سپس با کره نرم شده و کمی دارچین مخلوط کنید.
2- کف قالب کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید و بیسکوییت را داخل آن بریزید و پخش کنید و با قاشق فشار دهید تا پرس شود و به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.
3- پنیر خامهای، خامه و شکر را با همزن برقی بزنید. سپس تخم مرغها، رنده پوست لیمو و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند؛ مایه چیز کیک را به آرامی داخل قالب بریزید و قالب را در یک پیرکس آب جوش قرار دهید. سپس چیز کیک را به مدت 30-40 دقیقه داخل فری که از قبل با 180 درجه سانتیگراد گرم شده، بپزید.
4- هنگامی که چیز کیک آماده شد از فر در بیاورید و 2 ساعت در دمای محیط قرار دهید؛ سپس 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
5- روی چیز کیک را با مربای آلبالو بپوشانید و مجدد به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از قالب در بیاورید و برش بزنید.
نوش جان!
,