قارچ شکم‌پر، نوعی فینگرفود یا پیش غذای گیاهی و لذیذی است که برای پذیرایی از مهمان‌ها انتخاب خوبی است و برای گیاه‌خواران و افرادی که رژیم غذایی دارند ایده‌آل است.

مواد لازم

قارچ درشت 12 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

شوید تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا 1 لیوان

سیر 2 حبه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- گوجه فرنگی‌ها را نگینی خرد کنید.

2- سیر را رنده کنید و همراه با پنیر پیتزا، گوجه فرنگی، نمک و فلفل مخلوط کنید.

3- داخل قارچ را خالی کنید و از مواد داخل آن بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا آماده شود.

4- قارچ‌ها را داخل ظرف دلخواه بچینید و روی آن شوید بپاشید و سرو کنید.

نوش جان!

,