بورانی اسفناج یکی از پیش غذاهای خوشمزه و لذیذی است که به سادگی تهیه می‌شود و برای فصل تابستان بسیار مناسب است. این ماست خوشمزه همچنین می‌تواند به عنوان یک وعده شام سبک نیز سرو شود.

مواد لازم

برگ  اسفناج 500 گرم

ماست چکیده 2 کاسه بزرگ

پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری

نعنا خشک 1 قاشق مرباخوری

پودر سیر، نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- اسفناج‌ها را پاک کنید؛ بشویید و ریز خرد کنید. سپس داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب بپزد. 

2- ماست، پیازداغ، نعنا خشک، پودر سیر، نمک و فلفل اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.

نوش جان!