پاستای تنوری کلم بروکلی، نوعی پاستا است که در فر درست می‌شود و همراه با پنیر پارمزان و پنیر گودا و سس بشامل؛ طعمی لذیذ و هیجان انگیز دارد. یکی از خوبی‌های این پاستا گیاهی بودن آن است و بنابراین برای کسانی که به هر دلیلی گوشت مصرف نمی‌کنند، بسیار عالی است.

مواد لازم 

کلم بروکلی خرد شده 3 لیوان

پاستا 500 گرم

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

آرد سفید 2 قاشق غذاخوری

شیر 2 لیوان

پودر پنیر پارمزان 1 لیوان

پنیر گودا 1 لیوان

پاپریکا 2 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید و  آبکشی کنید.

2- پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با کمی روغن، سیر و پاپریکا تفت دهید تا طلایی شود. سپس آرد سفید را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

3- هنگامی که آرد با سیر و پیاز کاملا یک‌دست شد، شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید و به قدری هم بزنید تا سس غلیظ و یک‌دست شود.

4- هنگامی که سس غلیظ شد کلم بروکلی را اضافه و شعله گاز را خاموش کنید.

5- فر را روشن و در دمای 200 درجه تنظیم کنید تا گرم شود.

6- داخل یک ظرف مخصوص فر، پاستاها را بریزید و روی آن سس، پنیر گودا و پودر پنیر پارمزان بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پاستا حاضر شود.

نوش جان!