شناسه : ۶۸۷۴۸۹ - دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۵۳
پاستای تنوری بروکلی
پاستای تنوری کلم بروکلی، نوعی پاستا است که در فر درست میشود و همراه با پنیر پارمزان و پنیر گودا و سس بشامل؛ طعمی لذیذ و هیجان انگیز دارد. یکی از خوبیهای این پاستا گیاهی بودن آن است و بنابراین برای کسانی که به هر دلیلی گوشت مصرف نمیکنند، بسیار عالی است.
پاستای تنوری کلم بروکلی، نوعی پاستا است که در فر درست میشود و همراه با پنیر پارمزان و پنیر گودا و سس بشامل؛ طعمی لذیذ و هیجان انگیز دارد. یکی از خوبیهای این پاستا گیاهی بودن آن است و بنابراین برای کسانی که به هر دلیلی گوشت مصرف نمیکنند، بسیار عالی است.
مواد لازم
کلم بروکلی خرد شده 3 لیوان
پاستا 500 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
شیر 2 لیوان
پودر پنیر پارمزان 1 لیوان
پنیر گودا 1 لیوان
پاپریکا 2 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- پاستا را طبق دستور روی بستهبندی بپزید و آبکشی کنید.
2- پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با کمی روغن، سیر و پاپریکا تفت دهید تا طلایی شود. سپس آرد سفید را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
3- هنگامی که آرد با سیر و پیاز کاملا یکدست شد، شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید و به قدری هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود.
4- هنگامی که سس غلیظ شد کلم بروکلی را اضافه و شعله گاز را خاموش کنید.
5- فر را روشن و در دمای 200 درجه تنظیم کنید تا گرم شود.
6- داخل یک ظرف مخصوص فر، پاستاها را بریزید و روی آن سس، پنیر گودا و پودر پنیر پارمزان بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پاستا حاضر شود.
نوش جان!