شناسه : ۶۸۷۷۲۸ - دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۱۰
بنافی پای
بنافی پای یکی از کیکهای مشهور و خوشمزه انگلیسی است که از ترکیب موز و تافی درست میشود و به همین دلیل آن را (banoffe=BAn+ offee) مینامند. این کیک از جمله کیکهایی است که به فر نیاز ندارد و با هر درجه مهارت کیکپزی میتوانید آن را تهیه کنید.

بنافی پای یکی از کیکهای مشهور و خوشمزه انگلیسی است که از ترکیب موز و تافی درست میشود و به همین دلیل آن را (banoffe=BAn+ offee) مینامند. این کیک از جمله کیکهایی است که به فر نیاز ندارد و با هر درجه مهارت کیکپزی میتوانید آن را تهیه کنید.
مواد لازم
بیسکویت ساقه طلایی 2 بسته
کره 100 گرم
شیر عسلی 1 قوطی
موز 2 عدد
خامه فرم گرفته 2 پیمانه
شکلات رنده شده مقداری برای تزئین
طرز تهیه
1- ابتدا بیسکوییت را کاملا پودر کنید و با 100 گرم از کره نرم شده مخلوط کنید و در قالب پای بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و در یخچال قرار دهید.
2- قوطی شیر عسلی را در یک قابلمه آب جوش بگذارید و به مدت 3 ساعت اجازه دهید آبپز و کاراملی شود. تمام مدت حواستان را جمع کنید که قابلمه بدون آب نماند و قوطی در آب شناور باشد. سپس قوطی را دربیاورید و اجازه دهید خنک شود.
3- ظرف پای را از یخچال در بیاورید و کارامل را روی بیسکوییتها بریزید و صاف کنید.
4- موزها را حلقه حلقه کنید و روی آن بچینید و در آخر خامه فرم گرفته را روی موز بریزید و کمی پودر شکلات روی آن بپاشید. سپس بنافی پای را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.
5- بنافی پای آماده شده را از یخچال در بیاورید و برش دهید.
نوش جان!