چیکن آلفردو یک غذای محبوب همگان است اکثریت این غذا را با عنوان پاستا و سس آلفردو میشناسند و یک غذای خوشمزه است که با استفاده از طعم خوب پنیر پارمسان میتواند خیلی غذای لذیذتری شده و به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید.
برای پخت این غذای عالی ابتدا باید پاستا و یا فتوچینی را درون آب بریزید و بگذارید که پخته شود و سپس با توجه به دستوری که در اختیارتان گذاشتهایم سس آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. دلیل خوش طعم شدن این غذا وجود خامه و پنیر در آن است که یک طعم جالب و هیجان انگیز به آن میدهد و جز پر طرفدارترین پاستاها محسوب میشود.
مواد لازم برای چیکن آلفردو با پنیر پارمسان
- 50 گرم پودر پنیر پارمسان
- 2 حبه سیر
- یک عدد سینه مرغ
- 6 عدد قارچ خرد شده
- 140 گرم فتوچینی
- 200 گرم خامه
- 2 قاشق چایخوری جوز هندی
- نصف پیمانه جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه چیکن آلفردو با پنیر پارمسان
قابلمهای پر از آب را بر روی شعله ملایم قرار دهید، تا آب درون آن بجوشد. روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کنید و سپس فتوچینیها را درون آن بریزید.
یک تابه را بر روی شعله قرار دهید و با روغن زیتون کف آن را چرب کنید. سینه مرغ را درون تابه بگذارید و روی آن نمک و فلفل بپاشید و بگذارید تا مرغ سرخ شود. قارچ و خامه را به مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس شیر را درون آن بریزید تا جوش بیاید. در انتها فتوچینیها را به داخل تابه منتقل کنید و پودر پارمسان را بر روی آن بریزید. مخلوط را خوب هم بزنید و جوز هندی و سیر را نیز در حین هم زدن به آن اضافه کنید. جعفری را بر روی مخلوط داخل ماهیتابه بریزید. چند دقیقه صبر کنید و سپس آن را داخل ظرف سروتان بریزید و در کنار خانواده و دوستانتان از آن لذت ببرید.