برگر یک غذای پر طرفدار در سراسر جهان است. اما این بار تصمیم گرفتیم آن را با پنیر بلوچیز درست کنیم و آن را به شما هم معرفی کنیم تا یک تجربهی متفاوت از همهی تجارب خود به دست آورید. برگر بلوچیز یک غذای بسیار خوشمزه و ساده است که به شما پیشنهاد میکنیم که حتما امتحانش کنید.
مواد لازم:
200 گرم
گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز خرد شده
روغن زیتون به مقدار لازم
سه عدد قارچ
4 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
یک حبه سیر
دو عدد پنیر بلوچیز ورقهای
1 عدد گوجه فرنگی
دو برگ کاهو
پیاز حلقه شده
طرز تهیه برگر بلوچیز:
گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل را کاملا مخلوط کنید و خوب ورز دهید. نصف آن را جدا کنید و روی یک ظرف دایرهای شکل بگذارید و آن را صاف کنید و روی آن را با یک کیسه بپوشانید. برای نصف دیگر آن نیز همین کار را تکرار کنید و روی برگر قبلی بگذارید و آنها را حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
تابه را روی حرارت قرار دهید و دو قاشق روغن زیتون داخل آن بریزید. قارچهای خرد شده را درون تابه ریخته و فلفل و نمک را به آن اضافه کنید و آنها را خوب تفت دهید.
تابهای دیگر را بر روی حرارت ملایم قرار دهید با روغن زیتون کف آن را چرب کنید. گوشتها را از یخچال خارج کرده و درون تابه بگذارید و بعد از گذشت چند دقیقه آنها را برگردانید تا دو طرف آن کاملا سرخ شود. یک حبه سیر را رنده کنید وآن را با پنیر پارمسان و روغن زیتون مخلوط کنید. این مخلوط را به داخل نان همبرگری که نصف شده بریزید ونان را داخل تابه قرار دهید تا کمی ترد شود.
پنیر بلوچیز را روی گوشتهای درون تابه قرار دهید تا کمی آب شود. سپس به ترتیب یک برگ کاهو، گوجه فرنگی حلقه شده، مخلوط گوشت سرخ شده به همراه پنیر پارمسان آب شده (هر دو عدد)، پیاز حلقه شده، مخلوط قارچ را روی نان همبرگر قرار دهید و نیم دیگر نان همبرگرتان را روی آنها بگذارید.
ساندویچ برگر بلوچیز آماده است. آن را در ظرف سروتان قرار دهید و از خوردن آن لذت ببرید.