نودل با سس بادام زمینی یکی از غذاهای تایلند است که همراه با فیله مرغ، بادام زمینی، و کره بادام زمینی تهیه می‌شود و برای طرفداران مزه‌های جدید انتخابی عالی است.

مواد لازم

نودل 2 بسته

فیله مرغ 5 عدد

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

بادام زمینی خرد شده 2 قاشق غذاخوری

کره بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری

سس سویا 3 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده مقداری برای تزیین

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فیله‌های مرغ را خرد کنید. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید؛ پیاز و سیر خرد شده را تفت دهید. سپس مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ‌ها بپزند.

2- سس سویا، کره بادام زمینی، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید با شعله ملایم بپزند.

 3- نودل را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید.

4- نودل و بادام زمینی خرد شده را به مرغ اضافه کنید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

5- نودل آماده را در ظرف دلخواه بریزید و با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

نوش جان!