شناسه : ۶۸۸۵۴۴ - سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۵۲
نودل مرغ با سس بادام زمینی
نودل با سس بادام زمینی یکی از غذاهای تایلند است که همراه با فیله مرغ، بادام زمینی، و کره بادام زمینی تهیه میشود و برای طرفداران مزههای جدید انتخابی عالی است.
نودل با سس بادام زمینی یکی از غذاهای تایلند است که همراه با فیله مرغ، بادام زمینی، و کره بادام زمینی تهیه میشود و برای طرفداران مزههای جدید انتخابی عالی است.
مواد لازم
نودل 2 بسته
فیله مرغ 5 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
بادام زمینی خرد شده 2 قاشق غذاخوری
کره بادام زمینی 1 قاشق غذاخوری
سس سویا 3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده مقداری برای تزیین
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- فیلههای مرغ را خرد کنید. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید؛ پیاز و سیر خرد شده را تفت دهید. سپس مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مرغها بپزند.
2- سس سویا، کره بادام زمینی، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید با شعله ملایم بپزند.
3- نودل را طبق دستور روی بستهبندی بپزید.
4- نودل و بادام زمینی خرد شده را به مرغ اضافه کنید و روی حرارت متوسط هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
5- نودل آماده را در ظرف دلخواه بریزید و با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.
نوش جان!