پن کیک همراه با هویج و عطر دارچین، صبحانه‌ای لذیذ و منحصر به فرد است که می‌توانید با دستورپخت زیر تهیه، و یک روز عالی را شروع کنید.

مواد لازم

هویج 1 عدد

آرد 2 پیمانه

شیر 2 لیوان

تخم مرغ 2 عدد

کره آب شده 4 قاشق غذاخوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری

نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

دارچین 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه

1- مواد خشک (آرد، شکر، بیکینگ پودر، وانیل و نمک) را داخل یک کاسه مخلوط کنید و در کاسه‌ای دیگر شیر، تخم مرغ و روغن را مخلوط کنید.

2-هویج رنده شده و دارچین را به مایه پن کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد یک‌دست شوند.

3- ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخل آن را کمی چرب کنید. مقداری مایه پن کیک بردارید و کف ماهیتابه بریزید. هنگامی که سطح پن‌کیک حباب زد آماده برگرداندن است.

4- پن‌ کیک را برگردانید تا طرف دیگرش هم آماده شود.

5- پن‌ کیک آماده شده را داخل بشقاب قرار دهید و با مقداری عسل، خامه و … تزئین و سرو کنید.

نوش جان!