خوراک مرغ و بادام هندی، خوراکی اسپایسی و پر ادویه است که طعم و مزه‌ای بی‌نظیر دارد و روشی جدید برای طبخ مرغ محسوب می‌شود. ترکیب ادویه‌های مختلف و مزه‌های ترش، شور و شیرین کنار هم، رمز مزه لذیذ و منحصر به فرد این خوراک است.

مواد لازم

مرغ 5 تکه

بادام هندی 1 لیوان

سیر 2 حبه

زنجبیل رنده شده 1 قاشق چایخوری

سس سویا 1/3 لیوان

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای1 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز 1/2 قاشق چای‌خوری

روغن 2 قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

طرز تهیه

1- سس سویا، سرکه، رب گوجه فرنگی، سیر خرد شده، شکر، زنجبیل، روغن، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

 2- مرغ و بادام هندی را داخل یک ظرف در دار بریزید و سس را روی آن بریزید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

3- پس از این که مرغ کاملا مزه‌دار شد فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

4- مرغ را در سینی فر بپچینید و اضافه سس را روی آن بریزید. روی سینی فر ر با فویل بپوشانید و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از 45 دقیقه فویل را بردارید و مجددا برای 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرغ‌ها کاملا طلایی شوند.

5- مرغ آماده شده را از فر دربیاورید و همراه با برنج یا نان سرو کنید.

نوش جان!