پلمبیر دسری خوشمزه و تابستانی است که شبیه به بستنی است و  از تخم مرغ، خامه و میوه درست می‌شود و با فریز شدن حالت یخی و خنک پیدا می‌کند. این دسر به سادگی و در کمتر از چند دقیقه حاضر می‌شود.

مواد لازم

شیر 1/2 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

ورق ژلاتین 2 عدد

پودر قند 2 قاشق غذاخوری

شکر 5 قاشق غذاخوری

گردو خرد شده 2 قاشق غذاخوری

وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری

خامه 1 لیوان

مربا آلبالو 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را از هم جدا کنید.

2- زرده‌ را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.

3- ژلاتین را به روش بن ماری حل کنید. شیر را داغ کنید و با ژلاتین مخلوط کنید. سپس کم کم به زرده اضافه کنید.

4- سفیده تخم مرغ را با همزن خوب هم بزنید تا پف کند.

5- پودر قند و خامه را با هم مخلوط کنید. سفیده، خامه و مربای آلبالو را به مواد اضافه کنید.

6- کف ظرف دلخواه خرد شده بریزید و پلمبیر را روی آن بریزید و در آخر کمی مربا روی آن بریزید. پلمبیر را به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود. روی آن را با خامه، میوه و ... تزئین و سپس سرو کنید.

نوش جان!