مرغ ماسالا یکی از خورشت‌های مشهور هندی است که سرشار از ادویه‌های خوش عطر و بو است و معمولا همراه با برنج سرو می‌شود. برای تهیه این خورشت خوش طعم و لذیذ می‌توانید مطلب زیر را بخوانید.

مواد لازم 

فیله مرغ 300 گرم 

پیاز 1 عدد (نگینی خرد شده)

سیر له شده 5 حبه

فلفل سبز یا قرمز 1 عدد (خرد شده)

گوجه فرنگی پوره شده 1 لیوان

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

خامه یا شیر نارگیل 1 لیوان

ادویه گرام ماسالا 1 قاشق مرباخوری

ادویه کاری 1 قاشق مرباخوری

پودر زیره سبز 2 قاشق چای‌خوری

دارچین 1 قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز تند 2 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه 2 قاشق چای‌خوری

زنجیل 1 قاشق مرباخوری

نمک به میزان لازم

 طرز تهیه

1- ماست، ادویه گرام ماسالا، پودر زیره، دارچین، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زنجبیل، نمک را با هم خوب مخلوط کنید و فیله مرغ را به آن اضافه کنید و سپس به مدت 5-6 ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه‌دار شود .

2- در یک ماهیتابه مقدار روغن بریزید.پیاز، سیر و فلفل ریز خرد شده را تفت دهید.

3- ادویه کاری، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید. خامه یا شیر نارگیل را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه روی شعله کم بپزد و غلیظ شود. 

4- مرغ‌های مزه‌دار را در مقداری روغن سرخ کنید یا در فر گریل کنید و سپس به ماهیتابه‌ی سس منتقل کنید و اجازه دهید همراه با سس بپزد و جا بیفتد.

5- هنگامی که آماده شد خورشت را داخل ظرف دلخواه بریزید و با گشنیز تازه خرد شده تزئین و سرو کنید.

نوش جان!