شناسه : ۶۹۰۱۰۷ - سه شنبه ۵ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۱۴
سس چیلی تایلندی
این سس ترکیبی هوس انگیز از مزههای شور، شیرین و تند است و میتوان همراه با غذاهای مختلف مانند انواع سوخاری، غذاهای دریایی، کتلت، پاستا و... سرو کرد. برای تهیه این سس میتوانید از مطلب زیر کمک بگیرید.
این سس ترکیبی هوس انگیز از مزههای شور، شیرین و تند است و میتوان همراه با غذاهای مختلف مانند انواع سوخاری، غذاهای دریایی، کتلت، پاستا و... سرو کرد. برای تهیه این سس میتوانید از مطلب زیر کمک بگیرید.
مواد لازم
شکر قهوهای 3/4 پیمانه
سرکه 1/4 پیمانه
سیر رنده شده 2 قاشق غذاخوری
چیلی قرمز پودر شده 4 قاشق چایخوری
سس قرمز 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
آب سرد 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- سرکه و شکر را با 1/4 پیمانه آب داخل قابلمهای بریزید و روی شعله متوسط بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
2- سیر رنده شده و فلفل قرمز را اضافه کنید. حرارت را کم کنید اجازه بدهید مواد 2-3 دیگر در حرارت کم باقی بمانند.
3 نشاسته ذرت را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید. هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود؛ سپس به قابلمه سس اضافه کنید.
4- نمک را اضافه کنید و سس را 4-5 دقیقه روی حرارت متوسط هم بزنید تا غلیظ شود.
5- اجازه دهید سس خنک شود. سپس آن را داخل شیشه بریزید و نگهداری کنید.