این سس ترکیبی هوس انگیز از مزه‌های شور، شیرین و تند است و می‌توان همراه با غذاهای مختلف مانند انواع سوخاری، غذاهای دریایی، کتلت، پاستا و... سرو کرد. برای تهیه این سس می‌توانید از مطلب زیر کمک بگیرید.

مواد لازم

شکر قهوه‌ای 3/4 پیمانه

سرکه 1/4 پیمانه

سیر رنده شده 2 قاشق غذاخوری

چیلی قرمز پودر شده 4 قاشق چای‌خوری

سس قرمز 1 قاشق چای‌خوری

نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

آب سرد 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- سرکه و شکر را  با 1/4 پیمانه آب داخل قابلمه‌ای بریزید و روی شعله متوسط بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.

2- سیر رنده شده و فلفل قرمز را اضافه کنید. حرارت را کم کنید اجازه بدهید مواد 2-3 دیگر در حرارت کم باقی بمانند. 

3 نشاسته ذرت را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید. هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود؛ سپس به قابلمه سس اضافه کنید.

4- نمک را اضافه کنید و سس را 4-5 دقیقه روی حرارت متوسط هم بزنید تا غلیظ شود.

5- اجازه دهید سس خنک شود. سپس آن را داخل شیشه بریزید و نگهداری کنید.