بروسکتا یا بروشتا، یک پیش غذای ایتالیایی است که از گوجه فرنگی، ریحان، پنیر و نان تست شده درست می‌شود؛ اما می‌توان در مواد اولیه آن تغییراتی ایجاد و طعم جدیدی از آن را تجربه کرد. در این مطلب روش تهیه بروسکتای هویج را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

پنیر موزارلا 200 گرم

نان باگت 1 عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

هویج 2 عدد

ریحان تازه خرد شده 1 پیمانه

سیر 3 حبه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- نان‌ها را به اندازه دلخواه برش بدهید و روی آن  روغن زیتون، فلفل و نمک بریزید.

2- هویج‌ها را رنده کنید و همراه ریحان و پنیر روی نان‌ها بگذارید. بروسکتاها را به مدت 5-10 دقیقه داخل فر بگذارید تا هویج‌ها کمی گریل شوند. سپس در ظرف دلخواه بگذارید و سرو کنید.

نوش جان!