شناسه : ۶۹۰۵۸۹ - چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۳۱
بروسکتا هویج
بروسکتا یا بروشتا، یک پیش غذای ایتالیایی است که از گوجه فرنگی، ریحان، پنیر و نان تست شده درست میشود؛ اما میتوان در مواد اولیه آن تغییراتی ایجاد و طعم جدیدی از آن را تجربه کرد. در این مطلب روش تهیه بروسکتای هویج را به شما آموزش میدهیم.
بروسکتا یا بروشتا، یک پیش غذای ایتالیایی است که از گوجه فرنگی، ریحان، پنیر و نان تست شده درست میشود؛ اما میتوان در مواد اولیه آن تغییراتی ایجاد و طعم جدیدی از آن را تجربه کرد. در این مطلب روش تهیه بروسکتای هویج را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
پنیر موزارلا 200 گرم
نان باگت 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
هویج 2 عدد
ریحان تازه خرد شده 1 پیمانه
سیر 3 حبه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- نانها را به اندازه دلخواه برش بدهید و روی آن روغن زیتون، فلفل و نمک بریزید.
2- هویجها را رنده کنید و همراه ریحان و پنیر روی نانها بگذارید. بروسکتاها را به مدت 5-10 دقیقه داخل فر بگذارید تا هویجها کمی گریل شوند. سپس در ظرف دلخواه بگذارید و سرو کنید.
نوش جان!