کوکو گل کلم غذای خوشمزه و گیاهی است و کالری کمی دارد. اگر طرفدار غذاهای کم کالری و گیاهی هستید کوکو گل کلم را از دست ندهید. این کوکو را می‌توانید در روغن سرخ کنید یا در فر گریل کنید.

مواد لازم

گل کلم کوچک 1 عدد

تخم مرغ بزرگ 2 عدد

آرد سوخاری 1 پیمانه

پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری

پاپریکا 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- ابتدا گل کلم را خرد کنید و همراه با آب جوش به مدت 10 بپزید تا نرم شود.

2- گل کلم را خرد کنید یا در میکسر بریزید و پوره کنید، سپس آن را با تخم مرغ، آرد سوخاری، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل به خوبی مخلوط کنید.

3- کف ماهیتابه روغن بریزید و مایه کوکو را کف آن بریزید و اجازه دهید سفت شود. سپس برش بزنید و زیر و رو کنید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

4- کوکو سرخ شده را با سس دلخواه و سبزیجات رنگارنگ سرو کنید.

نوش جان!